Outfits

NEW IN

 

 

Såhär såg jag ut i lördags när vi var ute och åt middag. Ny kjol och kavaj från H&M. Jag har letat efter en snygg kavaj som jag kan ha vid middagar, fester och andra tillställningar hur länge som helst. Den här kommer bli perfekt till bröllopet nästa helg också.

 

Kjolen har jag för övrigt på mig idag. Nu ska jag åka in till stan för en sista desperat jakt efter en klänning till bröllopet vi ska på i helgen. Christophe lovade att sponsra lite så nu kanske det blir lättare att hitta någonting fint, hehe. Efter det blir det jobb och ikväll ska jag på en helt ny och rolig grej. Jag berättar mer om det sen.

.

Ciao!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.