Travels

I can almost see the ocean

 

Bild från vår första semester ihop sommaren 2010 och utsikt från vårt hotell i den mysiga bergsbyn Giens. Om ni vill se fler bilder därifrån kan ni klicka här.

 

I helgen åker jag och pojkvännen till Biarritz. Förutom att tåget går 06.20 (!) från Gare Montparnasse på lördag morgon så ser jag verkligen fram emot att åka dit. Dessutom åker två andra vänner, som också ska på samma bröllop, samma tåg som vi gör. Jag har aldrig varit på södra Atlantkusten och eftersom La Chaine Meteo visar 25 grader och strålande sol hela helgen i Biarritz känns det bara ännu bättre att lämna Paris några dagar. Jag behöver verkligen komma bort just nu och inte tänka på allt som stressar mig. Bara andas havsluft, kramas med min kärlek, omringas av kärlek och skratta med goda vänner.

 

Det ska bli så himla skönt.

 

 

Denna veckan går i slow motion. Kan det bli fredag kväll snart så jag får packa min weekendväska?

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.