C'est la vie

Onsdag


En McFlurry med Daim och kolasås åt jag på en bänk i solen på Champs Elysées. Flurr’ it yourself. Fyndig slogan va? Haha!

Det blev inget prov idag, vi insåg att det är bättre att skriva det i september. Det är ju 3 månader tills jag ska börja skolan och jag kommer lära mig en massa tills dess. Och då hamnar jag nog i en för enkel grupp.
Så idag åkte vi bara och skrev in mig. Efter det skulle Marie köra lite ärenden, så jag följde med. Även Livia ville följa med. Den ungen är överallt och ska pilla på exakt allting. "Vad är det här? Vad är det där? Åh jag måste testa!" Marie blir galen på henne ibland. 😉 Men hon är jättesöt och snäll. Bara väldigt stissig.

Haha, det hände en ganska rolig grej. Marie höll på att frontalkrocka nästan! Hon är helvirrig ibland den människan. Hon skulle köra in på en gata men råkade typ hamna mot trafiken. Mon dieu vad jag skrattade!

Efter det så åkte vi tillbaka till lägenheten där de bjöd mig på lunch. Jättesnällt. Kom även överens med Irina(deras nuvarande au pair som är från Ukraina) om att jag ska lämna mina grejer i lägenheten nästa söndag. Jag måste ju ha allt där som jag inte ska ha med mig på semestern, höstkläder och så. Det är en del liksom. 🙂
Nu vill jag börja packa! Men det är liksom 2 veckor tills vi åker… så inte så lönt. Men jag längtar som bara den!

Resten av eftermiddagen gick jag lite på Champs Elysées, försöker hitta en lika fin men billigare väska än den jag köpte igår, men det finns ingen. Ska jag behålla den kanske? Just det… har ju inte visat den! Jag har ingen shoppinglust annars. Jag hittar grejer jag vill ha, men köper aldrig något. Orkar inte prova. Det finns FÖR mycket shopping i den här stan. Haha! Fast idag provade jag en klänning som var jättefin, och billig. Om jag fortfarande vill ha den i morgon så ska jag köpa den.

Det har föresten varit riktigt varmt idag. Jag tror att sommaren kommit på riktigt nu. Lovely!


Har letat efter en bra och billig bodypeeling, men allt är så dyrt. Det finns på pharmaciet från Biotherm och Nuxe, men de kostar 200 spänn. På Monoprix hade de en bodyscrub för bara 7 euro. Dessutom var det en 1 euro avdrag i kassan… Alltså 6 euro. Katching!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.