Outfits

För varmt för jeans


Ja, det är en chokladpudding i bakgrunden. Haha!

Idag ska jag alltså skriva prov. Shit! Det var ett tag sedan kan jag lova. Sist måste nog ha varit när jag gick franska på Komvux för hundra år sedan. Ironiskt? Då fick jag bra resultat. Nu får jag inte något betyg på testet. Det är bara för att se nivån man är i.

Det ska tydligen bli varmt idag så jag har kjol på mig. Igår hade jag jeans och det var alldeles för varmt för det. 
Jeans från Only, skjorta som är ett gammalt reafynd från Gina Tricot… faktiskt är kavajen också ett reafynd från Vero Moda. Remember? Skorna är H&M. Till det Dior-halsband(som var örhängen från början) och lackbälte som är köpt second hand.

Jag ska vara hos familjen B kl 10, så nu måste jag lägga på ett kol. Har inte ens sminkat mig ännu! What the hell am I doing here then? Bra fråga.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.