Paris

One week countdown

 

Nu är det bara en vecka kvar tills jag landar på Charles de Gaulle för fyra dagar med gott vin, mysiga stunder med kompisar, maaaat och strosande på Paris gator. Oj vad jag längtar nu! Jag hoppas bara inte att det är svinkallt just den helgen utan relativt milt väder. Jag vågar inte ens se efter för jag är rädd för att jinxa det. 15 grader och sol vore ju idealet.

 

Jag ser verkligen fram emot att prova min nya kamera i alla vackra miljöer där. Och att äta Pain au chocolat till frukost typ varje dag. Och att träffa mina vänner. Och att samla inspirerande blogg-material som jag kan använda vid bloggtorka. Hehe.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.