C'est la vie

If I only knew

 

Jag saknar snön, och ännu mer solen. Det är så grått och ruggigt nu i Malmö/Köpenhamn. Den höga luftfuktigheten här nere i södra Sverige gör att 5 plusgrader känns som 5 minusgrader. En positiv sak idag var i alla fall att jag upptäckte att sprickan som jag trodde att jag fick i mobilen i våras efter att ha tappat den på ett stengolv, egentligen var en spricka i skärmskyddet. Vilket jag upptäckte när jag drog bort det eftersom att det lossnat lite och det kommit smuts emellan. Hur glad blir man inte då?! Tänk om jag bara hade tittat lite närmre då i stället, haha. 

 

Jag kom precis in till Malmö och har ett ärende inne i stan om en stund. Ikväll tror jag att det får bli vila för jag känner som att kroppens immunförsvar arbetar på högvarv just nu. Jag har gått på sparlåga hela dagen och känner mig väldigt trött och frusen. 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.