C'est la vie

Oh spring please come again soon

Tydligen så snöar det i Paris just nu. Inte lite heller. Attans om det nu skulle bli snökaos på måndag. Tur jag inte bokade sista flyget för dagen. Better be safe then sorry 😉
Jag längtar verkligen till våren och värmen nu. Kyla är ju bara så tråkigt. Dessutom höll jag på att ramla två gånger i morse när jag cyklade till skolan, haha! Så går det när man ska vara tapper och spara pengar. Då får man spela på sitt liv istället. Efter nyår får det gärna bli vår, sol och 15 grader. Hahaha! As if…

Farfar ringde innan och berättade att han skulle föra över lite julklappspengar. Jag har inte bara riktigt fina och generösa föräldrar, jag har också en riktigt snäll farfar förstår ni. Dessutom är det så härligt att han trots sina 83(eller är det 82..? Haha, bra att man vet liksom!) år är så pigg och klar i huvudet.

Jag är dessutom på gott humör eftersom att jag i morgon varken jobbar eller har lektioner. Och ikväll ska jag hem till Carina och ha en myskväll med henne, Sophia och Annamia.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning. Ciao!

0 kommentarer

  • Maria

    Det har snöat obscent mycket här sen typ 13.30. Har inte slutat än. Bättre än det gråa regndiset som var innan tycker jag iaf! Men ja, jag hoppas du slipper problem när du ska flyga, jag är själv lite orolig:/ flyger ju till Sverige den 20e. Ett tag kvar men man vet aldrig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.