C'est la vie

New same old haircut

Live from Östra Kaffebaren, ya’ll! Nämnde jag att jag har klippt mig? Jodå. Förvisso är det samma frisyr som tidigare men luggen hänger numera inte framför ögonen och de slitna topparna är ett minne blott (det enda minnet i min livshistoria som jag inte känner nostalgi över). Dessutom färgade jag ögonbrynen och fransarna idag. Jag gör det själv eftersom att jag är för snål för att gå till en salong och färga. Vissa dagar målar jag på lite mascara men för det mesta kör jag au naturel. Det är så skönt att gå omkring utan smink och trots det inte se ut som ett drunknat lik i ansiktet. Ursäkta den makabra liknelsen men den är verkligen slående för min hudton under vinterhalvåret. Tyvärr har jag lyckats bränna mig på bröstet, vilket jag gör varje år. 35 år på denna jord och ändå har jag inte lärt mig av mina tidigare misstag. Tydligen har vi väldigt tunn hud där och min är extra känslig. Louise brukar driva med min överdrivna noggrannhet med solkräm men så har inte hon berikats med det typiska skandinaviska blekfis-pigmentet. Jag kan bli brun på vissa ställen på kroppen, men skulle inte kunna gå runt en solig sommardag utan att ha smörjt in ansikte, axlar, bröstkorg (särskilt nyckelbenen!) och med ett skydd för hårbottnen.

Jag sitter som sagt på ett kafé och har surplat i mig en islatte. Strax ska jag rulla vidare på min cykel ut till Västra Hamnen för att möta upp några tjejkompisar och äta glass.

Time to get going!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.