C'est la vie

När det finns vilja men inte ork

IMG_8795

Alla dagar är inte magiska utsikter, turkosblått vatten eller smarriga drinkar på en trendig bar. Vissa dagar är trötta. När man är trött på allt liksom. Då ingenting fungerar och allt bara känns jobbigt. När hemlängtan är extra påtaglig. Då ensamheten smyger sig på och insikten att alla mina närmsta vänner befinner sig tusentals mil härifrån slår mig. Lite så känner jag idag. Jag vet att det mest av allt beror på att jag inte sovit tillräckligt, och så har jag fått problem med mina öron så att jag hör dåligt. Fysiska problem kan verkligen påverka den mentala hälsan. Dessutom har någon tagit sönder min nya bricka som jag köpte på H&M Home. Det var liksom bägaren som rann över.

Jag börjar även tappa intresset för bloggen. Det kanske märks? Egentligen har jag en massa tankar i huvudet, idéer jag vill förverkliga och ämnen jag vill skriva om men det tar stopp. Ett inlägg skapas och raderas, eller sparas i utkastet och ser aldrig dagens ljus. Jag vill inte blogga bara för bloggandets skull. Jag vill blogga från hjärtat. Tyvärr känns det inte riktigt som att jag gör det just nu. Att läsa andra bloggar känns också jobbigt. Ingenting jag gör känns bra nog och jag jämför mig med andra bloggare som är så ambitiösa, duktiga på att skriva och som ständigt uppdaterar med intressant innehåll. Själv kan jag sitta i fem minuter bara för att komma på en jäkla rubrik. Kanske borde jag bara ta en paus från alla sociala medier? En veckas detox.

Dagens höjdpunkt var att Zola köpte mina favoritkakor till mig. Det säger ganska mycket om min onsdag. Jag tror att jag går och lägger mig nu. Det blir nog inte mycket bättre än såhär. I morgon är en annan dag. 

 

God natt mina vänner. Sov gott!

0 kommentarer

 • teruko

  Men, visst känns det som att du bloggar från hjärtat! Det här inlägget bevisar ju verkligen det och ingen tror att ditt eller någons liv kan vara fyllt hela tiden med enbart tjusiga härliga upplevelser som låter sig avbildas på läckra foton flera gånger om dagen. Det är ju just blandningen av allt som gör att man tycker om din blogg! Givetvis ska du följa din innersta känsla, det är ju viktigast, men bloggen är det inget fel på. Tvärtom! PS! Hoppas du får bukt med hörselproblemet!

 • Hanna

  Inget är viktigare än att man mår bra! Ta bort de saker i livet som du känner tynger dig, bloggen kan du alltid börja blogga på igen senare när du känner dig bättre. Det finns inte så många måsten i livet, de flesta skapar man själv. Kram! 😊

 • Kattis in Athens

  Håller med tidigare att bloggen är lika bra och intressant som vanligt! Känn ingen press. Och om du känner att du verkligen inte ha lust, ta en liten paus. Jag tror de flesta av oss är här när du kommer igång igen 😊 kramar

 • Clara, Bossbloggen

  Jag bifaller till tidigare talare att din blogg håller samma fina kvalitet som vanligt. Men jag vet precis hur det känns! Hade en sådan dipp så sent som i förrgår när jag ifrågasatte och tvivlade på ALLT jag gör i sociala medier. Så himla trist när det blir så och man fastnar i jämförelseträsket i stället för att bli inspirerad. Brukar försöka skratta åt det och säga att jag blivit inspirationsöverdoserad men inte alltid det funkar heller. Skickar en cyberkram och en fet påminnelse om att både du och din blogg är fantastiskt inspirationskälla 😃

 • Sara Sharifpour

  Har precis funnit din blogg och den är verkligen hur bra som helst!! Kan själv få svackor när det blir svårare än svårt att skriva ett enda inlägg, så det känns bra att veta att det finns andra som känner lika. En detox brukar kännas otroligt skönt så det kan jag starkt rekommendera! Ser fram emot att läsa många fler inspirerande inlägg här 😊

 • christinestories

  Ja jag vet vad du menar. Precis så känner jag ibland. Men du är ju så grym. Tycker att DU är så inspirerande och duktig! <3

 • christinestories

  Hej Sara! Åh men välkommen, kul att du hittade hit och redan känner dig som hemma 😊 Och tack så mycket! Vad glad jag blir. Usch ja, svackor är inte kul. Jag får se hur jag gör. Kanske kör på en längre detox! Kram på dig och ha en fin vecka 😊

 • Laila

  Läste inlägget precis och känner som Teruko. Just att du är så ärlig gör att du alltid bloggar med hjärtat, vilket vi läsare känner är äkta. Många bloggar idag är alldeles för tillrättalagda. De visar bara det fina, dyra, perfekta och aldrig vardagen. Din vardag är ju så spännande att bara du tar ett foto på gatan så är det intressant. Men givetvis ska du ta en paus om du känner för det, detta är ju inget tvång, det ska bara vara roligt. Men prestationskraven kan du försöka släppa, för ofta kan det räcka med en bild och kort förklarande text för att vara intressant för oss som läser. Så avundsjuk på värmen… Här i Skåne är det dimma och 0-+3 grader… så du är på helt rätt plats!! Mvh Laila

 • christinestories

  Haha, ja men det kanske räcker att jag tar foton här i järnvägsgången som luktar kiss?! 😋 Tack för pepp och uppmuntrande ord. Det gör det hela betydligt roligare! <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.