C'est la vie

När allting verkade enkelt i mitt liv

Jag har legat och lyssnat på Melissa Horn, försökt motivera mig till att plugga och funderat över varför all inspiration just nu är helt bortblåst. Varför är det så lätt att skriva en blogg men skitsvårt att skriva arbeten och arbetsansökningar? Jag kan ju skriva, men när jag ska få ner på papper hur grym just JAG är så går det så trögt. Idag har jag mest gått i moll medans C gjort allt för att göra mig glad och få mig att skratta(det fungerade till slut när han skulle ”prata svenska” vilket låter ungefär samma varje gång, ”frofrofro”, pratar vi så eller?). Jag älskar honom för det. Han har sådant tålamod med mig och ger inte upp förrän han får ett leende.

Nej nu är potatisgratängen klar. Middag och mys i soffan kanske hjälper?

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det är skillnad på att skriva av glädje och skriva under press. Att dessutom försöka omvandla ens eget jag i ord är väldigt svårt. Nu vet jag inte om du söker på svenska eller engelska, men jag tycker det är betydligt enklare att rosa sig själv på engelska, det känns liksom mer accepterat och fler bra ordval 😊
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.