Paris

And the winner is…


Foto taget av min kusin på torget framför Notre Dame.

Vad duktiga ni var på att gissa! Och som de flesta av er listat ut så är motivet på bilden inget mindre än katedralen Notre Dame(= vår dam på svenska). Jag har faktiskt bara varit där inne en gång tidigare, möjligtvis två, men aldrig uppe på ”taket”. En vardagsförmiddag när jag inte har någonting för mig så ska jag nog gå in och checka ut utsikten från toppen. Helger går kön ända bort till rue de la Cité.

Snabbast att gissa var Amanda, men ett plus i kanten till Mama and the city som lyckades pricka in exakta platsen där fotot är taget.

Just det, höll på att glömma. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.