C'est la vie

My new BFF?


Bild: Style by Kling

Jag hade så himla svårt för att somna i går. Det tog flera timmar, och sen vaknade jag jättetidigt i morse och kunde först inte somna om. Bara för det så sov jag alldeles för länge idag. Suck. Jag som skulle vända tillbaka dygnet.
Blir galen på dess sömnproblem!

Dessutom drömde jag om Elin Kling, haha! Att vi träffades någonstans och sen blev vi värsta polarna och sprang omkring på Söders gator tillsammans. Sen skulle vi helt plötsligt sova men så var det en TV som inte gick att stänga av. Jag stängde av, så sattes den på igen. Så höll det på så typ 10 gånger.
Sen skulle jag typ jobba med henne och den här tjejen och jag var överlycklig för att det var mitt drömjobb i drömmen. Sen vaknade jag.
Klingan var precis lika trevlig i drömmen som jag misstänker att hon är i verkligheten. Bara för det så kanske hon är skitotrevlig egentligen! 😛

Vad betyder den drömmen?
Att Elin Kling kommer bli min nya BFF, mitt drömyrke är stylist och att jag är stressad över TV-apparater? Haha! 😉

Nej, nu ska jag ta tag i dagen här. Jag åker om en vecka och jag har en del att fixa med. Samtal ska ringas, andra hands-kontrakt ska fixas med, kläder ska sorteras och papper ska organiseras. Det är inte speciellt roligt väder ute… men kanske klarnar det upp mot eftermiddagen. Man vet aldrig.

À bientôt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.