Beauty

7 Day Scrub

Jag har bestämt att jag inte ska köpa massa onödigt på tax free:n nu när jag flyger till Paris. Svenska kronan är så svag mot danska kronan(vi som bor i södra Sverige måste flyga från Köpenhamn vid utrikesresor… för er i norr som inte visste så finns ingen stor flygplats i Malmö :-)), så jag förlorar bara en massa på det.

Men en sak jag bara måste köpa är 7 Day Scrub Cream från Clinique. En underbar produkt! Jag har en mindre tub som jag fick med någon gåva nån gång för länge sen. Den är väldigt dryg och håller länge men nu börjar den ta slut. Så jag behöver en ny.

Har ni torr till normal hy, kan jag verkligen rekomendera denna scrub. Den är grym! Dryg, luktar gott, härligt peelande och lämnar en med mjuk och fin hy.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.