Things I like

My grey Marc

Jag var inne på Marc by Marc Jacobs för någon vecka sedan. Butiken ligger på Place du Marché St-Honoré. De har en outlet-avdelning i bakdelen av butiken. Nu hade de fått in canvasväskan i grått igen. De finns i neonfärger med men det är inte riktigt ma tasse de thé. Så jag slog till på denna direkt. 25 euro tyckte jag att den var värd. Bra kvalitet och lagom storlek för träning, kortare resor, handla mat, tvätt etc.

Den blir perfekt på min lilla weekendresa över påskhelgen. Då ska jag 4 timmars bilfärd söderut och spendera helgen med massor av trevliga vänner. Grilla, sola, dricka vin och bara ha det skönt. Pool finns där med 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.