C'est la vie

Ljuv musik på morgonen

Idag vaknade jag av en trumpetspelande snubbe. Han stod här ute på gatan med sin kareokemaskin och spelade diverse huvudvärksframkallande skönsånger. Uuunderbart, så vill jag bli väckt varje morgon. Helst tidigare med, och så kan han ju ta med en orkester också. Ja finemang. Det är som på metron, det finns ingen flyktväg…

Jag somnade sent och vaknade sent. Men det var skönt att få sova ut. Det har jag inte gjort sen helgen. Lyx! Idag ska jag bara vara hemma och skriva och fixa i hemmet innan jobb. Städa och organisera. Mina svarta ballerinaskor från Zara är mystiskt borta. Hur tusan nu något kan försvinna på sådär 10 kvm?
Jag har dock inte ätit frukost ännu och är ganska hungrig, så jag ska ta mig en skål med yogurt och jordgubbar 🙂

Vad hittar ni på idag?

0

0 kommentarer

  • Malin

    Sv: Det ar val sa att nar man val slitit sig fran Sverige (var inte sa svart for oss i och med att vi gick IB pa gymnasiet allihop) sa fortsatter man nog garna att bo utomlands en stund. Jag har bara bott i London sedan juli forra aret, men bodde i Newcastle i norra england innan det och jobbade da heltid. Nu studerar jag heltid pa uni – laser juridik har i London och trivs jattebra med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.