Vardagslyx

Un verre de vin blanc


Jag glömmer ju jämt att ta foton när jag gör saker. Men det känns mindre och mindre viktigt och så känner jag mig lite töntig att sitta och ta kort på allt. Tur att jag har druckit mycket vin innan… Höhö.

Jag mötte upp med Christophe efter jobbet och han bjöd mig på ett glas vitt vid St Augustin. Torget där är väldigt trevligt och det finns massor med caféer och restauranger. Det är även lite avsides från det turistiga så man slipper högljudda amerikanare 😉 Det kom en riktig regnskur idag och åska så nu har temperaturen sjunkit lite, de 18-20 grader vi haft senaste dagarna har nu blivit till ca 14-15. Men det funkar det med. Man kan ju ändå sitta ute.

Nu äter jag lite sen middag. Det fick bli pasta med tomatsås och tonfisk. Lyxigt va? Men det var i princip det jag hade hemma, haha! Jag ska byta till myskläder och sen krypa under täcket och se på film. Jag har filmen Dear John på datorn så jag tänkte titta på den. Det är någon ny film med Amanda Seyfried. Ingen aning om den är bra men det lär jag väl upptäcka.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.