Outfits

Mr BrightsideGårdagens: Pumps, Skopunkten. Väska, Pieces. Linne+sjal+ring, H&M. Halsband, gammalt från Kicks. Armband, Top Shop och Pilgrim.

Jag kom inte iväg på varken promenad eller springtur. Haha, I’m so full of BS! Nej men jag var så himla trött och klockan blev för mycket. Sen började det ösregna så motivationen försvann lika snabbt som den kommit fram. Ska ta mig ut i morgon bitti i stället, då har jag tid att verkligen ta en ordentlig runda.
Jag fortsatte min ”TV”-kväll med Lyxfällan. Jag älskar det programmet. Hur kan jag ha missat att följa det nu när jag faktiskt kan se det på TV3 play? Nu har jag 7 avsnitt att ta igen. Att se vilka oansvariga, korkade och osjälvständiga människor det finns får mig att aldrig vilja hamna i samma situationer, hehe.
Efter det har jag pratat med diverse folk på msn och Skype, hängt lite för mycket för min egen hälsa på FB samt letat efter en låt med The Killers som Caroline hade som ringsignal igår. Mr Brightside. Hört den? Om inte så lyssna, skitbra!

Jag ska lägga mig nu. Jag har bestämt mig 4 gånger nu för att gå och lägga mig men jag gör det aldrig ju. Hopplös är man. Trött som bara den men aldrig kan jag somna i tid.

Men nej, nu GÖR jag det! Baskemej. Måndag i morgon och slut på le vacance.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.