Fun stuff

Je suis fatiguée


Jennifer från Scotland och Katie, födelsedagsbarnet 🙂


Den först shoten vi fick var äcklig. Blä!

Denna helgen har det bjudits på lite för mycket roligt tror jag. Igår var vi ju som sagt på barrunda. Först åkte jag till Katie där även Caroline och hennes kompis Jennifer var. Sen åkte vi till Moose vid Odeon. Det kostade 10 euro och man fick en gratis shot på varje ställe. Det var en trevlig kväll men vid tolv då vi kommit till tredje stället, hade jag så sjukt ont i fötterna och var trött som en gnu så jag drog hemåt med C, som mött upp efter att ha ätit middag och kollat på match, istället för att fortsätta. Tre shots, två glas vin och en drink gjorde sig påminda i morse så jag var glad att jag valde att åka hem när jag gjorde.
Spenderade förmiddagen i sängen och njöt av söndagen, sen förflyttade jag mig till soffan och zappade mellan musikkanalerna och pratade lite med en av Christophe’s två rumskompisar medans C gick ut för att köpa lunch. En väldigt trevlig kille som dessutom varit utbytesstudent i 4 månader i Lund. Där ser man! Han jobbar föresten för Hèrmes. Det ni tjejer 😉

C var borta ett bra tag men kom tillbaka med grillad kyckling för att han kommit ihåg att jag sagt att jag älskar det men inte ätit det på länge. Han är fin han, lägger märke till saker och sen överraskar han en med små saker man inte förväntar sig! 🙂

Tröttheten börjar komma ikapp och sen jag kom hem för sådär 4 timmar sen så har jag spenderat tiden i sängen. Tittat på klipp från serien Solsidan(vet ni föresten hur man ser HELA avsnitt av det?), nyaste The City och slöläst bloggar.

Jag tror jag om en stund ska ta en joggingrunda. Eller bara en promenad, för att komma ut lite. Sen blir det någon enkel middag och tidigt i säng. Jag är så trött nu så jag mår illa…
Om jag orkar sen så ska jag svara klart på frågorna. Annars kommer det i morgon!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.