C'est la vie

Mr and Mrs M


Min förlovningsring ska ha en diamant i den här storleken. Minst! Christophe får nog börja spara nu…

Idag var dagens föreläsning inställd. Så jag somnade om när Mia sms:at och sov till halv elva. Så himla skönt!

Jag drömde om Christophe inatt. Att vi gifte oss. Jag skulle säga sådär, ni vet som de säger i alla filmer. Kvinnan säger ”Hello there Mr Brown”, t ex och så svarar han ”Hello you Mrs Brown”. För att de gift sig. Så tänkte jag i drömmen om det funkar likadant när det är franska. Haha! Han bara skrattade när jag berättade det och sa ”J’adore!”. Ett tecken på att man är tillsammans med en fransman och inte en svensk kille. Han blir glad när man berättar att man drömmer om giftemål efter att ha varit tillsammans i 8 månader i stället för att fly… 

Jag kanske ska förklara hur jag vill att min ring ska se ut. Just in case…?

Appropå Christophe. Han berättade att han varit på ett möte med jobbet. I Roberto Cavalli’s showroom och på hans kontor på rue Faubourg St Honoré. Och sett nya kollektionen. Han jobbar inte med mode utan de var där av en annan anledning. Han och hans chef tänkte på sina kvinnor där. Ja vi hade nog uppskattat det mer!

Nej nu ska jag ta en snabb dusch och sen sova. Klockan är sent och nu vill jag bara krypa ner under täcket. I morgon är det inte jobb så då blir det i stället skola och sen råpluggande. Tentan närmar sig… usch!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.