Vardagslyx

Dagar då solen skiner


Skolans lokaler ligger på 10:e våningen. Fin utsikt va? Malmö är så vackert när solen skiner!

Det har varit en lång dag i skolan. Jag drog hem lite efter fem efter att ha stannat kvar för att kopiera papper, läst lite inför tentan och snackat Hollywoodfruar och renovering med Clas i klassen och vår projektledare Isa. Men det var en bra dag också. Kanske mycket för att solen tittade fram lite idag. Då tog jag fram kameran och tog några kort. Kursen vi läser nu är ganska intressant, Cross cultural communication. Om hur man bemöter människor i olika länder vid t ex säljmöten. Vår lärare är så rolig, har skrattat så på lektionen!

Ikväll har jag gjort linssoppa för första gången i mitt liv. Det blev kanske inte supergott, men helt okej. Nyttigt och billigt är det ju dessutom! Jag gjorde även en broccolisoppa och den blev riktigt god.

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och känner faktiskt att livet är helt okej. Jo visst, det är kallt, jag har magkatarr pga stress, tentaångest, jag saknar Christophe och är lite deppig över att ha kokat en liter linssoppa som blev alldeles för stark. Men det gör inget. För jag har en superfin pojkvän som älskar mig, tak över huvudet, föräldrar som stöttar och hjälper mig, en familj utan obotliga sjukdomar, kläder i garderoben och vänner som gör livet lite extra roligt och härligt.

Dessutom har jag tre clementiner hemma. DET är det bästa! Clementiner gör livet värt att leva.


Ps, jag insåg att jag nog får börja med 30 dagar-grejen på fredag eller lördag. Jag måste sätta mig och plugga nu och hela dagen i morgon kommer jag sitta i skolan och pränta in marknadsföring på alla ställen i hjärnan som behandlar minnet. Har jag sagt att jag längtar till den 13:e? JÄTTEMYCKET.

0

0 kommentarer

  • Jennifer

    Är så fruktansvärt tråkigt att man ska behöva göra såna saker istället för att titta på sina favoritserier. Nästa vecka blir det isolering för min del då jag har en hemtenta som ska in. Ser fram emot att följa din månad här på bloggen! 😊 och du…Greys var väldigt bra denna veckan så se det så fort du kan pusta ut efter tentan!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.