Things I like

En svensk dansk i Paris


Det vore ju klockrent om hon bodde på denna gatan veckan hon är där. Då skulle hon känna sig hemma 😉


Snart är jag där igen!

Ni anar inte lättnaden jag kände i eftermiddags efter att tentan var gjord. Ett ton lyftes från mina axlar! Och det kändes helt okej, lite missade jag på men det mesta blev nog bra. Det firade jag med att möta upp med Stina och ta en kaffe och snacka skit. Så himla trevligt. Jag köpte även en fin julklapp till mig själv. Efter denna veckan – plus att jag ikväll var på gymmet och i morgon ska jobba hela dagen(ska upp kl 6… härligt) – så förtjänade jag något som piggade upp!

Medans jag väntade på min mat ugnen så skypade jag lite med min kusin Ann, som bor i Köpenhamn(hon kommer från Sthlm men har bott i Kph i 7-8 år). Det är nämligen så att hon kommer åka till Paris samtidigt som jag. Samma dag faktiskt, lite typiskt där att vi ska flyga med olika flygbolag och olika tider men från samma flygplats. Haha!
Det ska hur som helst bli superkul att ha henne där den första veckan och få visa henne ”mitt Paris”. Även om vi bor så nära varandra så ses vi inte mer än 1-2 gånger per år, trots att hon är den jag står närmst efter Sophia, av mina kusiner. Men det blir ju lätt så när man jobbar och pluggar mycket. Nu får vi en massa tid att göra roliga saker.

Och btw, om en vecka och 3 dagar flyger jag till Paris. Jisses. Nu går det snabbt i svängarna!

God natt på er och ha en fin lördag. Så syns vi nog här i morgon eftermiddag!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det är inte klokt vad tiden går. Jag har bara gått och väntat på att denna skolveckan skall ta slut, vilken den nu också gjort! Om en vecka är jag så gott som klar!
    Ses snart!

    Kram

  • Travel and fashion

    Hej! Det låter kul. Har just nu en praktikplats som konsultchefsasistent på ett bemannings- och rekryteringsföretag, där jag i princip gör det mesta inom rekryteringsprocesser. Har läst till beteendevetare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.