C'est la vie

Misslyckat klipp

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag satt på bussen på väg hemåt och fick syn på en hårsalong där det bara kostade 27 euro för en klippning. Sprang av bussen och gick och fick en klippning tout suite.
Vad händer då då? Jo det blev totalt jättemisslyckadochfult. För långt och inte alls som jag förklarat. Sen kunde hon inte ett ord engelska heller vilket inte direkt bidrog till en lyckad klippning.
Dessutom fick jag skitbråttom med för att hon var så långsam så jag hann inte förklara att jag blev missnöjd. Ska dit i morgon och antingen be dem rätta till det eller att få pengarna tillbaka. Skit alltså. Jag skulle gått till Frank Provost. :-/

Nu ska jag åka över hela stan ner till Emilie.

Trevlig kväll mina vänner. 🙂 Ciao!

0 kommentarer

  • Karin

    Vad trist! men det går säkert att rätta till på ett eller annat vis. Man får alltid sån panik när man blir missnöjd med frisyren!

  • lameilleuse

    När jag pluggade i Paris gick jag till Franck Provost på Champs Elysees. Klippte mig hos eleverna där och blev alltid skitsnygg i håret eftersom läraren alltid är med och instruerar och hjälper till. Löjligt billigt var det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.