Okategoriserade

The french way, by the way

Det är lite för busy i mitt liv just nu för att orka prioritera bloggen. Finns tyvärr inte mycket inspiration heller. Just nu ser jag mest framemot onsdag nästa vecka. Då kommer en av de jag älskar allra mest ner från Malmö och hälsar på. Det ska bli så kul!

Men först har jag en trevlig helg att se framemot. I morgon blir det först en massa jobb. På kvällen verkar det som att jag ska hem till Emilie för lite catching up. Vi har inte setts på ett tag nu och det har hänt en massa i bådas liv senaste tiden. Gissar att vi har en del att prata om! Även Camilla skulle kanske komma. Och jag har en brieost i kylen som väntar på att ätas upp. 😉 Har en känsla av att det blir en skön och slapp kväll. Precis vad jag behöver.

Resten av helgen är det andra trevliga planer. Ska bl a träffa Elsa och en trevlig tjej som praktiserar som lärare i Paris. Kul att det alltid dyker upp en massa trots att man bara tar helgen som den kommer och inte planerar så värst mycket. Alltid samma sak. Inget planerat på onsdagen, på torsdagen är hela helgen uppbokad. Hehe.
The french way.

By the way… jag måste klippa mig! Mitt hår ser för jäkla trist ut alltså. 

0 kommentarer

  • Maja: STYLE & LIFE by LEIA

    Sötnos:) Verkar bli en härlig helg. Ditt inlägg hos Engla va kanoners….skitbra!!!!
    och nu har tom jag tagit tag i det där med håret och bokat en klipptid:)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.