C'est la vie

Miljöombyte

 

 

Jag sitter på tåget upp till Blekinge. Denna veckan jobbar jag två dagar på vårt Karlshamn-kontor med våra trevliga svenska kollegor. Det är skönt med lite miljöombyte och så ska det bli roligt att jobba på en svensk arbetsplats för en gångs skull. Jag har ju de senaste tre åren endast jobbat med fransmän (+ tio andra nationaliteter) och danskar. Nu får jag arbeta i min egen miljö som omväxling. Dessutom blir det intressant att observera skillnaderna mellan de olika arbetskulturerna. Det är ju skillnad att jobba på ett franskt, danskt och svenskt företag. Man kan inte tro att det är så på de två senare, men tro mig, det finns en hel del som skiljer dem åt. Jag får kanske skriva ett inlägg om det vid ett senare tillfälle? 

 

Nu ska jag försöka sova en timme. 

 

Bonne journée! 

 

 

0 kommentarer

  • Felicias mode

    Hej Christine! Jag har funderat på att börja studera i Frankrike och jag undrar om du vet någon engelsk skola jag skulle kunna söka till. Själv har jag gått ut gymnasiet och är utefter en högre utbildning! 😊

  • Malin

    Jag jobbar ocksa med manga, manga danskar och det ar verkligen lite av en annan varld i jamforelse med mina engelska kollegor. Mysigt med Blekinge!

  • Christine&OtherSweetStories

    Vet inte hur det är med just engelska skolor i Frankrike, men det finns utbildningar som har program och kurser på engelska. De kostar oftast dock. Googla "business schools in France" så kommer olika alternativ upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.