C'est la vie

Kaffe från fjärde våningen

 
 
Jag kör all H&M idag, men så är det ju också i princip världens bästa butik. Halsbandet är däremot från Pilgrim. Egentligen är mina kläder ointressanta här. Det ni bör lägga märke till är hur ljust det var i min lägenhet i morse. Klockan sju på morgonen! Nu går vi verkligen mot ljusare tider. Solen skiner idag och det ska bli 9 grader. Det är värt att firas med en kopp kaffe från fjärde våningen. Självklart har de en riktig espressomaskin där alla högsta chefer sitter. Höjdpunkten på min vinter var när jag upptäckte den.
 
Denna veckan blir lite hektisk, men hellre mycket att göra än inget alls. Först ska jag på möte med en presentation och update av vår baltiska marknad. 
 
Happy Monday! 
 
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.