Shopping

Merino Wool from & Other Stories

 

 

För drygt ett år sedan köpte jag den här tröjan från & Other Stories och den blev flitigt använd. Man kan säga att jag bodde i den hela förra vintern. Sedan gjorde jag det ödesdigra misstaget att tvätta den i 30 grader. Den krympte tre storlekar och passar nu snarare ett tioårigt barn än min överkropp. Det kändes väldigt bittert kan jag lova.

 

Sedan såg jag att de i år säljer en nästan likadan, fast utan fickor. Då kunde jag inte låta bli att slå till. Det står att den ska kemtvättas, men vem orkar göra det varje gång? Det är ju dessutom hutlöst dyrt med kemtvätt i det här landet (dubbelt så dyrt som i Paris!). Jag har handtvättat den förra tidigare och det funkar bra. En sak är säker – den åker inte i maskinen!

 

450 danska kronor betalade jag för den. Väl värd sitt pris och i 100 % merinoull.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.