Things I like

Welcome December

 

 

Ibland är det skönt att skriva av sig. Ibland ångrar jag när jag skriver av mig och tänker ”nej, sådär personlig vill jag inte vara ändå”. Så kände jag igår och tog bort lite av inlägget längre ner. Ni vet, när man liksom inte känner sig helt bekväm med det man lämnar ut.

 

Hur som helst. Är det inte skönt att ha lagt den deppigaste och mörkaste månaden på länge bakom oss? Äntligen är det december och vi kan se fram emot att räkna ner till året mysigaste högtid. Vackra granar, tända ljus och adventsljusstakar som lyser upp i mörkret. Få frossa i pepparkakor, glögg, julmust och lussebullar. 

 

Såhär ser det ut på Rådhuspladsen i Köpenhamn just nu. En maffig gran lyser upp hela torget och i bakgrunden ser ni en av ingångarna till Tivoli. Även Ströget är pyntat. Jag är barnsligt förtjust i allt som lyser och glimmar. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.