C'est la vie

Maintenent je m’en vais!


Place de la Concorde förra året. Snett bakom mig till höger börjar Champs Elysée, och snett till vänster ligger Louvren en bit bort. Om jag inte minns fel. Snart är jag där igen!

Jaha hörni, nu packar jag ner datorn och tar mina väskor till Frankrike. Shit så spännande detta är! Jag börjar få lite resfeber. Ni vet fjärilar i magen och lite sådär överpigg. Fastän jag är sjukt trött. Det ska bli så himla roligt att träffa Helene, Olivier och lilla Louise. De verkar vara så mysiga och trevliga. 🙂

Jag vet inte när jag har möjlighet att blogga igen, men vi syns nog snart igen. Kanske kan jag slänga iväg ett inlägg innan jag går och lägger mig ikväll. Ska försöka blogga varje dag, men jag kan inte lova något. Det är nog mycket nu i början.

Till vi syns igen… à bientôt mes amis!

Kramar från Christine

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.