C'est la vie

Ma journée

Idag hade vi riktigt härligt och soligt väder i Malmö. Ganska så varmt med, säkert över 20 grader i solen. En härlig och perfekt lördag med andra ord.
Och den dagen delade jag med en av mina bästa vänner. En av dem jag saknat mest under den tiden jag bodde i Paris. Vi har alltid så himla trevligt och roligt när vi ses. Ni vet man kanske inte ses på 6 månader men det känns ändå som det var förra veckan man satt där och snackade. Allt är sig likt. Dessutom har hon också bott utomlands så det är skönt att prata med henne nu när jag känner mig lite förvirrad och både känner att jag saknar Paris och att det är skönt att komma hem till Sverige.

Vi satt länge på en uteservering och drack gott kaffe och solade. Haha jag fick färg ska ni veta, men i princip bara på vänster sida av överkroppen och ansiktet! Får hoppas på sol i morgon med så jag kan sola högerarmen 😛
Det blev lite fönstershopping med men det enda jag kom hem med var lite påfyllning till kylen och skafferiet samt lite nödvändigheter från Apoteket.

Ikväll tar jag det lugnt och kollar på film. Jag har fotat lite grejer jag ska sälja på Blocket och Tradera också och hittat fina kläder i förrådet som jag ska tvätta. De blir perfekta att återanvända i höst. Ibland är jag glad att jag har svårt för att slänga 🙂

Nej om man ska ta sig en dusch och krypa upp i sängen? Ja det ska man!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.