Shopping

Like in Sound of music

För ett tag sedan köpte jag den här klänningen på H&M. Jag har redan burit den flera gånger men den har hittills inte lyckats fastna på bild. Christophe tycker att jag ser ut som en nunna i den. Varje gång jag tar på mig den börjar jag nynna på Sound of music-sånger. Jag tror inte jag ska ha mitt kors-halsband till den i alla fall. Men jag gillar den och dessutom är klänningen perfekt varma sommardagar då jag inte direkt kan gå i korta jeansshorts till jobbet. Då skulle de gamla corporate-gubbarna nog sätta kaffet i halsen. 

Nu ska jag dricka mitt te och äta upp min bagel innan jag drar iväg till jobbet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.