C'est la vie

Positive Thinking

Nej, riktigt så kalas känner jag mig inte som bilden ovan. Idag har jag haft onti huvudet nästan hela dagen och dessutom känt mig smått illamående till och från. Jag har inte mycket energi just nu. Jag känner mig mest trött, omotiverad och uttråkad. Jag får ingen tid till det jag verkligen vill göra (och det jag borde göra, som att jobba på examensarbetet) och är trött på att sitta framför en datorskämt 8 timmar om dagen.

Jag tror att jag skulle behöva åka bort över en helg. Koppla bort tutande bilar, jobb och hemmasysslor (kom precis på att jag behöver tvätta… ja ni ser!). Tyvärr går inte det just nu så jag försöker se det positiva i vardagen. Som i morgon måste jag gå upp tidigt eftersom vi har en frukostkonferens på jobbet, men föreläsaren ska prata om ett ämne jag är intresserad av så kanske är det inte så farligt trots allt. Dessutom har jag roliga saker planerade till helgen. Bl a middagar hos vänner och en födelsedagsfest. Sen får jag CSN på fredag och blir det fint väder ska jag och Christophe äta lördagslunch ute på någon terass. Mysigt värre.

Positive thinking as they say.

Nu ska jag sova för jag måste upp halv sju och hämta viennoiserier på vägen till jobbet för alla glupska affärsmän som kommer på konferensen.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.