C'est la vie

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Ni anar inte så jag saknar min cykel. Idag till exempel tog jag bussen hem (eftersom det är trevligare än metron)och fick dessutom gå tidigare från jobbet. Tyvärr tog det mig en timme att komma hem eftersom bussen först inte kom på 15 minuter (är det strejk igen eller?!). I Malmö susar jag runt på min cykel utan hinder och dessutom tog det mig exakt 8 minuter att ta mig till skolan. Men den tiden är förbi (Julia preppar du min cykel inför den 21 april? Oj vad jag ska cykla mina fem dagar på svensk mark!) och jag tvingas stå på fullpackade metrotåg och ofrivilligt sniffa i folks armhålor.

Jag hade tänkt gå ut och springa ikväll, eller jag lovade mer eller mindre mig själv. Tyvärr kom jag hem hungrig som en varg och var tvungen att äta en yogurt och två avokadomackor för att inte krevera av blodsockerbrist. Lär ju inte kunna dra ut på en timme och då är det så sent. Jag måste dessutom tvätta och förbereda middagen. Ja ni ser hur bra jag är på att hitta ursäkter! Har ni fler till mig?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.