Vardagslyx

Life, oh life

 

Alltså livet ibland. Det kan vara så bra. När vädret är bra. När det bjuder på en härlig mix av roliga saker att se framemot och spontana vardagsinslag. Här går jag på väg till Möllan för att möta upp Van och käka middag. Vilket vi spontant bestämde för sådär en timme sedan. På fredag åker jag till Stockholm och har en härlig helg med underbara människor framför mig. 

 

Som sagt, just nu är livet ganska bra.

 

0 kommentarer

  • Pernilla

    Det är så man vill ha det mest hela tiden 😊 I ett tidigare inlägg skrev du om var man ska gå för att inte bara stöta på hipsters alt brats…har själv haft samma funderingar och jag tycker att det finns några ställen på möllan där man passar in även om man inte identifierar sig med ngn av de två kategorierna. Själv gillar jag far i hatten och metro bäst 😊 Får passa på att tacka för en fin blogg också, gillar blandningen du har i dina inlägg!

  • Christine&OtherSweetStories

    Far i hatten är trevligt, där hänger vi en del. Metro är schysst det med. God mat också 😊 Vad roligt att höra att du gillar blandningen! Tack själv för att du läser och kommenterar så fint <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.