C'est la vie

Life is tough when you are having fun

Nu är jag duktigt trött. Livet är hårt när man har roligt. Därför ska jag ha det ganska tråkigt ikväll, för att jämna ut det lite. Jobbar hel dag i morgon och på kvällen ska vi fira Natalie som fyller år. Det ska bli kul! Därför måste jag skärpa mig och somna i tid ikväll annars kommer jag aldrig orka upp på fredag morgon. Så nu är det operation ”ställa om sina sovvanor”.

Däremot är jag riktigt kass med middagsplaneringen ikväll. Jag. Orkar. Inte. Laga. Mat.
Därför blir det gröt och knäckemackor. Aja, det är ju iafl inte onyttiga grejer! Efter en dusch ska jag se Desperate Housewives. Har inte sett de två senaste avsnitten än. Det går ju inte för sig. Gäller att hänga med i svängarna.

Ciao!

0

0 kommentarer

  • Karin i Nice

    Haha ja de är så märkliga, kineserna 😋

    Hur får du bilderna sådär fina som den där? Liksom stora kontraster… fixar du färgerna i nåt redigeringsprogram eller är det några inställningar på kameran som jag missat??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.