C'est la vie

Le Dîner

 

 

Den här bilden är någon vecka gammal men det var ungefär detta jag åt till middag ikväll. Laxfilé med ungstekta grönsaker och vitlöksås. Precis vad jag behövde efter tre dagar med pasta, mackor och för mycket sötsaker. Nu åt jag precis glass med en mini-moelleux au chocolat men lite roligt får man väl ha, kan jag tycka.

 

Jag har haft ännu en lyckad jobbdag men mina fötter var glada över att få vila upp sig efter att misshandlats av mina obekväma skor i sammanlagt 18 timmar de senaste två dygnen. Min kväll har varit helt perfekt för övrigt. Hemmakväll var precis vad jag behövde och efter ett par timmars snackande med syrran på skype ska jag nu läsa lite innan jag lägger huvudet på kudden. Jag orkar inte ens se på One Tree Hill, är så himla trött.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.