C'est la vie

Last Summer Day

 

 

Igår eftermiddag var jag ute i Västra Hamnen och njöt av vad som troligtvis var årets sista sommardag. Ni som inte känner till Malmö så står jag här med Köpenhamn i bakgrunden. Mamma bjöd på fika och vi promenerade längs med soldäcket. Mina sköna ”pyjamasbyxor” jag köpte på Benetton för ett år sedan är perfekt dagar som dessa.

 

Egentligen hade jag klipptid idag, men min frisör ringde med hes röst i morse och berättade att hon blivit sjuk. Lite typiskt då jag hade hoppats på att få börja mitt nya jobb nyklippt och fräsch, men det får helt enkelt skjutas på till lite senare. Dessutom har jag massor att göra eftersom jag börjar jobba i morgon. Bland annat måste jag iväg och köpa ett tågkort (I can kiss goodbye to 2000 SEK), städa, svara på mail, lämna tillbaka ett par grejer på stan och så har jag teatern ikväll.

 

Förresten kommer det upp en tävling på bloggen antingen idag eller i morgon där ni kan vinna ett presentkort på resor. Missa inte!

 

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilka vackra bilder! Helgen har verkligen bjudit på fantastiskt strålande och vackert väder, även om jag till största delen spenderat den inomhus. Kollade dock prognoserna inför kommande helg och det såg lovande ut då också. Hoppas att Malmö spar ännu lite sol 😊 Kram

  • Christine&Paris

    Mamma tackar för komplimangen 😉Ja här är fdet dock ganska mulet idag. Typ 13 grader. men ja, det ser lovande ut för kommande helg! Kram

  • Maria i Toulouse

    Härliga bilder och mysig klädstil! Frankrike har också haft en strålande och solig helg. Spenderade den vid havet jag med, i Anglet. 😊 Lycka till på nya jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.