C'est la vie

La Suédoise

Jag köpte bagels på Picard häromdagen. En lördag efter en skön sovmorgon var det riktigt gott. Såklart med cream cheese och blåbärsmarmelad från Bonne Maman. What else?

Det blev en riktigt rolig kväll igår på festen. Jag vet inte vad jag ska skratta åt mest idag. Alla knäppa citat vi slängde ur oss på vägen hem (lagom runda om fötterna), att jag försökte lura i en moldav att jag och Victoria var från Moldavien eller att vi blev presenterade som ”suédoises” av de två värdinnorna till alla på festen. Det är helt sjukt hur populära vi blev. Som kändisar. Nästan. Vi blev även bjudna att komma ner till Nice av en polis. Jag hoppas han inser att jag tar den inbjudan på högsta allvar.

Nu är det dags att handla, tvätta, städa och annat tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.