Fun stuff

Last night

Lite bilder från igår. Victoria ställde mig mot väggen igår på jobbet ”Har du en blogg?”. Vad säger man då liksom? The big secret is out. Eller ja okej, det är ju ingen direkt hemlighet längre eftersom det säkert är sådär 20 personer i min bekantskapskrets som läser det här utan att jag ens vet om det. Jag måste erkänna att det tar emot att så många vet om min blogg. Allt från min svärmor (inte för att jag tror att hon läser den) till gamla grannar (ja hur tusan hitta de hit undrar man då?). Men när det gäller vänner är det roligare om de vet om den.

Hur som helst. Nu ska jag iväg och möta Victoria. Vi ska hitta franskt mobilkort till henne och sen blir det afternoon tea.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det är lite creepy det där med "okända bekanta" som läser ens blogg. Jag vet kanske vilka 10-20% av mina läsare är, några kan jag gissa mig till och andra har jag inte en susning. Det har gjort att jag blivit allt mer funderas och tveksam till vad jag skriver. Förr skrev jag om allt, nu om högst trivala saker som egentligen inte säger så mycket om mig och mitt liv som helhet. Det är då tur att det finns andra forum att hålla kontakten med sina vänner 😊
    kram

  • Maria

    Hehe, jag skulle få panik om någon av mina kollegor ställde den frågan. Jag är ju bloggskygg;) Tur att det inte är så många som läser min blogg, vet i princip vilka alla är…tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.