C'est la vie

LA SOEUR EST LÀ

 

 
 
God morgon! Syster kom fram i tid och utan problem igår kväll. Hon har sin grymma kamera med sig så vänta er massor med bilder av lite bättre kvalitet i bloggen dagarna framöver.
 
Precis som väntat så låg vi och pratade lite för sent igår så vi sov längre än tänkt, men vi hinner gå ut och promenera lite innan jag ska till jobbet. Tyvärr jobbar jag hela eftermiddagen men vi har kvällen att äta en god middag och kanske ta en drink på en uteservering. På fredag har jag dessutom fått ledig så då har vi hela den dagen utan någon tid att passa.
 
Nu ska jag klä på mig och sen ska vi ut. Jag måste visa henne fina Batignolles.
 
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.