Krångligt


Mitt Metrokort. I like! 🙂

Jag städade i förmiddags, så i morgon behöver jag inte tänka på det alls. Det verkar som att jag kan lägga upp mitt arbete lite som jag själv vill. Utspritt på alla dagar eller alltihop 2 gånger i veckan. Comme je veux.

Efter det var vi och köpte metrokort till mig… det verkar superkrångligt. Tog typ en halvtimme för först var man tvungen att köpa kortet i en maskin… sen fick man det i disken och efter det ladda på det i en annan maskin. 90 Euro kostade det såg jag… gaah.. tänk om man skulle tappa det? Då skulle han nog inte bli glad på mig. 😛 Men jag har inte tappat bort nycklar, plånbok, busskort eller mobil(peppar peppar) på typ 10 år. Om man bortser från väskan jag glömde på bussen för 2 ½ år sedan.

Hur som helst. Tog en dusch efter det och sen har vi ätit lunch. Nu ska jag iväg till Paris en sväng. Ska in och kolla efter nya Converse. 🙂 Slängde nämligen mina gamla trasiga i Sverige så jag behöver nya pronto.
Ciao!

0 reaktioner på ”Krångligt”

  1. Jag kom på ditt sma nu! jag kunde inte svara innan. Men, det är ju jättesvårt! vita är ju alltid snyggast, men blåa är också jättesnyggt. fast vita är ju mer användbara. dom gråa vet jag inte vilka det är. Jag skulle satsat på höga vita. 😊
    Gårdagen var sådär, ingen höjdare. tyvärr. Hur är det där borta? STOR kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen