C'est la vie

Beyoncé 100 gånger om


Jag satte mig och åt en glass och försökte fundera ut vilka skor jag skulle köpa. Kom dock inte fram till något vettigt. Kanske vet jag i morgon? Jaja… no worries. 🙂


Allén mellan metrostationerna Pigalle och Anvers.


Härifrån tar jag min RER ut till Chatou, där familjen bor. Det tar ca 10-15 minuter att ta sig in till Triumfbågen och Champs Elysée. Alltså väldigt bra läge. 🙂


Moi.

Jag trivs verkligen bra här. De är så snälla allihop och Leo är helt bedårande. Lite busig dock… men han är inte jobbig eller provocerande, bara rolig! En väldigt smart unge faktiskt. Och så himla söt. Ikväll innan maten så kom han ner till mitt rum(jag bor i källaren) och ville lyssna på BeyonceSpotify typ 100 gånger. "Je veux ecouter à If I were a boy!". Haha! Och så Halo.. och så Halo igen… sen If I were a boy.. and so on. Sen kom Maxime och ville också lyssna på Spotify. 😉 Jag gissar på att jag kommer sakna de två när jag ska flytta om en månad.

Var inne i Paris i eftermiddags. Hittade Conversen, men nu helt plötsligt så finns det ju en massa olika modeller och färger att välja mellan! Jag och min beslutsångest klarar inte sådant. ;-P Höga eller låga? Vita eller grå? Eller kanske blå? Helvita? Gaaah! Så det blev inga utan jag ska sova på saken.
Men det lutar åt de vita. De passar till det mesta… som syrran sa. Och så kan jag isfl köpa grå sen om jag vill ha. De är inte dyra här om man hittar de billiga skobutikerna. Det gäller att scanna av, hähä.

Nu ska jag se lite Gossip Girl och sen sova. Upp sju i morgon igen! Och på eftermiddagen har jag ett roligt möte på avenue George V. Berättar om det i morgon när jag vet mer. 🙂

Bonnuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.