C'est la vie

Just like an angel, your skin makes me cry

Den här lâten ger mig gâshud. Otroligt vacker version pâ Radioheads lât Creep.

Bonjour!

Vad kul att mânga av er uppskattade min lilla guide 🙂 Jag ska se om jag kan ta mig tid att skriva en bostadsguide med. Jag sitter här och äter nâgon äcklig bioyogurt frân Leads Price. Det mâ vara billigt, men mest billigt skit. Nej jag fâr ta och âka och handla idag!

Igâr blev det en spontan kväll ute. Jag mâdde inte alls bra igâr och tänkte först stanna hemma, men efter en dusch och efter att ha pratat med Robin om att mötas upp sâ kände jag mig mer pâ g. Promenerade ner till l’Opera och mötte Robin, en av hennes klasskompisar frân franskan plus tvâ tjejer som är pâ semester frân Sverige. Frân början sâ var det tänkt att gâ till Bonheur des dames. Men snubben i dörren visade sig vara en riktig skitstövel och vägrade släppa in oss. ”Jag känner inte er och ni är inte uppklädda”. Riktigt dryg var han. Vilken jävla bullshit! Har ALDRIG hänt mig innan. Vare sig i Sverige eller här. Ok, tvâ av oss hade jeans men det brukar inte spela nâgon roll sâ länge man är uppklädd i övrigt och har klackar. Men han var väl bara en nedtryckt liten mus hemma av frugan och behövde hävda sig nâgon annanstans, haha!

Vi struntade iafl i det där assholet och gick till ett brasseri inte sâ lângt frân St Lazare och beställde in en flaska vitt. Servitörerna där var helt underbara, haha! Där satt vi tills de i princip kastade ut oss eftersom de plockat in allt utom vârt bord. Hade en riktigt rolig kväll faktiskt. Sen promenerade jag hem runt kvart över tolv, när jag kom hem hade C kommit hem för bara en stund sen. Usch min älskling jobbar sâ hârt nu. I helgen är det jag som tar hand om honom!

Nej nu ska jag gâ och se vad det är med diskmaskinen. Jag har försökt fâ igâng den i en timme nu. Skitmaskin!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.