C'est la vie

Just another sunday


Jag lyxade till det igår med macarons från Jean Paul Hévin. De kommer passa bra ikväll som film-godis!


Tidigare idag i parken. Ser ni vad jag ser? Förutom en överdrivet glad fransman. SNÖ! Herre min gud, låt det försvinna tills i morgon bitti!

Efter att ha ätit en stor brunch, bytt lakan, byggt om garderoben och gått en promenad fick jag bloggabstinens. Eller skrivabstinens kanske. Hur som helst gick jag upp till McDonalds (och blev lite kär i en Vila-klänning i en butik på vägen, skulle vara fin på de två bröllopen jag ska på i sommar… tur att de köper in skandinaviskt budgetmode på vissa ställen här!) där jag upptäckte att deras internet inte fungerade EFTER att jag köpt en kaffe. Nu sitter jag i stället på ett boulangerie en gata bort och fryser ihjäl eftersom de typ har 10 grader i lokalen. Men så mycket tycker jag om er så jag offrar mig för att dela med mig av mina förträffliga blogginlägg och inblickar i mitt otroligt häftiga liv.

Men nu börjar mina fingrar frysa till is så det kan vara svårt att skriva mer snart. Jag ska förbereda lite inlägg och sen drar jag hem och sätter fötterna i hett vatten.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.