C'est la vie

CHEZ NOUS


Köket. Som har en riktig ugn. EN RIKTIGT! Ni som inte bott i Paris vet nog inte hur lyxigt det är. Ren och skär lyx. Och en grafittavla. Sådant gör att mitt hjärta hoppar ett extra slag.


Längst in där är badrummet. Ni vet ett sådant man måste backa ur? Handfatet är så litet så man typ får skvätta upp vatten på ansiktet. Och verkligen vara försiktig när man borstar tänderna så man inte råkar missa och spotta på golvet.


Sovrummet är bra, förutom sängen som vi måste byta ut. Och de fula skåpen vi inte vet var vi ska göra av.


Garderoben. Här har jag verkligen ingenting att klaga på, haha!


Vardagsrummet. Jag MÅSTE hitta kuddöverdrag till de fula kuddarna. Och övertala Christophe att byta ut det klumpiga glasbordet.

Jag hade några bilder i ett utkast så jag tänkte att ni kunde få se lite hur vi bor. Vi har fått in lite mer grejer och möblerat om efter att dessa bilder togs, nu kan jag som sagt inte blogga från datorn och orkar inte gå till mcdonalds bara för att ladda upp bilder. Det fattas fortfarande saker men vi tar det efterhand.
Det bästa med lägenheten är helt klart köket. Och all förvaring.

Nu är det söndag. Christophe är ute och köper croissants och brunchtillbehör. Jag ska in i duschen. Övriga planer idag är inga alls. Jag gillar sådana söndagar!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.