Inspiration,  Things I like

Jag ger dig solen

På måndag fyller jag 35 år och för en gångs skull kan jag fylla en liten lista med sådant jag önskar mig just nu. Mest av allt önskar jag mig nog faktiskt upplevelser. Jag skulle till exempel gärna vilja gå och se Skönheten & Odjuret på Malmö Opera, mysa på ett spa över en natt, njuta av hotellfrukost under en staycation, äta lördagsfrukost ute med en kär vän eller gå på lyxbio på Spegeln.

Fast några materiella saker ändå finns på önskelistan:

Polaroidkameran Fujifilm Instax Mini | Mysig polotröja från ARKET

Parfymen från Byredo är den enda jag tycker passar mina doftpreferenser (vilka är milda sådana för jag klarar inte av starka ”tantdofter” som t ex Chanel no 5). Att den dessutom påminner mig om de två platser jag bott på ute i världen gör den extra speciell. Synd att den är så dyr bara. Jag brukar gå till Kicks och tigga till mig prover emellanåt men det vore fint med en riktig flaska. Helst vill jag ha en klassisk retro-jordglob som även fungerar som lampa (jag hade en sådan när jag var liten, och som jag tror att jag fick av min farfar, men det försvann tyvärr) men den lilla söta från Hemtex är fin den med. En bok är alltid uppskattat och ”Jag ger dig solen” läste jag om i en tidning. Den verkar mysig. En polaroidkamera gör det enklare att fånga härliga ögonblick utan att ta fram mobilen och tröjan från ARKET hade jag nästintill bott i hela vintern.

Ja så var det med det. Nu ska jag klä på mig och ringa Madde för att stämma av en fika-dejt. Vi skulle ha setts i onsdags kväll men stackarn blev sjuk. Jag måste även baka inför i morgon men funderar på om det inte är bättre att göra det hos Louise ikväll för enkelhetens skull. För övrigt så måste jag bara säga att jag just nu känner mig ganska glad och harmonisk. Jag vet att jag klagar och gnäller ibland, så jag ska bli bättre på att skriva om när livet faktiskt känns bra också. Det finns mycket i mitt liv att vara tacksam för så jag försöker ha de tankarna nära till hands. Mest av allt är jag glad över att alla de jag älskar är friska, lyckliga och nära till hands. Det är underbart och ingenting jag tar för givet.

Ha en fin fredag mina vänner! Hoppas att solen lyser på dig och att dagen bjuder på stunder av glädje <3


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.