C'est la vie

It’s cold around me, the night is young

 
Square des Batignolles, parken som ligger bara 400 meter från min port.

Kylan håller fortfarande i sig. Det ska tydligen bli nästan -10 grader inatt. Jag börjar ångra starkt att jag aldrig tog med mig min varma vinterjacka. Duffeln håller inte riktigt värmen. Men det är i alla fall soligt. Det tackar jag för!

Idag ska tydligen någon el-kille komma ”någon gång mellan 12-16.30”. Vi vet ju alla vad det innebär. Jag kommer få sitta hemma och vänta och sen dyker han aldrig upp. Jag ska i alla fall passa på att städa, ordna i garderoben, färga ögonbrynen, måla naglarna och titta lite på Grey’s Anatomy.

Nu måste jag dra mig om jag ska hinna hem innan han ”kanske” kommer. Om han kommer relativt tidigt tror jag att jag tar mig en tur till parken innan det blir mörkt.

0

0 kommentarer

 • Helena Milton

  Hoppas att han kommer i tid så att du hinner ut till den fina parken sedan. Det ser jättefint ut där, särskilt med sol och blå himmel. Trots allt att föredra framför gråmulet om det nu ändå ska vara kallt … 😊

 • Malena

  Hej!
  har hittat din blogg i dagarna och snart lusläst allt 😊
  Vi har en resa till Paris bokad i april och din blogg är sann inspiration. Jag drömmer och suger i mig allt du skriver, inspireras av bilderna och försöker peppa mig själv att använda min gamla skolfranska på plats 😊

  Din blogg är numera bokmärkt!!!
  Bästa hälsningar från Malena

 • inspireme ?

  Vilken vacker bild! 😊 Haha, åh, så irriterande att behöva sitta hemma och vänta! Hoppas han kommer tidigt i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.