France vs Sweden

Don’t take things for granted

Hemma i Malmö tar jag mycket för givet. Som till exempel min familj, dubbelglasade fönster, närheten till havet och min fina cykel i stället för överfulla metron. Här i Paris är inte allt så självklart och tillgängligt.

Svenskt godis blir helt plötsligt en lyx. Jag hushåller och njuter av varje bit eftersom att jag vet att när det tar slut så kan jag inte bara gå bort till Hemmakväll och köpa nytt. Så min påse Gott&Blandat är ännu inte slut, jag sparar den så länge jag kan.

Humöret blev för övrigt bättre med att pojkvännen kom hem, fick mig att skratta och berömde mig för den goda middagen. Nu ska vi se en film och sen hoppas jag på en god natts sömn.

Bonne nuit!

0

0 kommentarer

  • annasarah

    Kul att du bloggar så mkt från paris. 😊 Jag kanske skickar ett privat mail med lite frågor om praktik etc om jag komemr på några. Svårt att veta var man ska börja- när man vill börja planera för ex Paris. 😊 ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.