C'est la vie

Is this love, is this love, is this love that I’m feeling”Pojkvän irriterar flickvän i Jardin des Tuileries”, skulle denna bilden kunna heta.

Jag har tydligen råkat ta två stycken p-piller på en och samma dag igår eller i förrgår. Det kan förklara en del av mina humörsvängningar i helgen. Skönt att veta att jag inte är en totalt galen och överkänslig bitch in nature. Eller ja i alla fall inte i DEN skalan. Tur att killen har tålamod med mig. Han borde faktiskt få en tapperhetsmedalj.

Och jag med för den delen. Det är inte alltid lätt att vara svensk flickvän till en fransk man. Skillnaderna är många och kompromisserna ännu fler. Men när han tittar på mig med sina fina ögon och pussar mig ömt i nacken så får jag fjärilar i magen. När han får mig att skratta fastän jag gör allt för att hålla minen känner jag mig levande. Jag tror det kallas kärlek. Tänk att den kan vara så stark.

0 kommentarer

  • Camilla

    Heej! Alltså jag är lite stressad. Jag planerar att åka som au pair till paris snart. Och då har jag kollat upp lite om vad som gäller. Men överallt står det olika. Vet du om jag måste ansöka om uppehållsrätt i frankrike? försäkring vet jag att det räcker om jag utökar min egen. Hoppas på svar!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.