C'est la vie

Au Revoir


Good bye moment in Parc Monceau innan Ina flyttade tillbaka till Norge. Det är tomt här i Villiers nu…

Jag och älskling fick en bra start på dagen. Vi drog ut på en springtur i Parc Monceau, efter det har vi ätit brunch och nu skiner solen. Jag ska ta en dusch och sen får vi se vad vi gör resten av dagen. Jag är så inne i min bok nu så jag skulle nog helst vilja lägga mig på en filt i parken och läsa. Jag saknar mina vänner som inte är här. Och de som är i Sverige. Nackdelen med att ha två hem och känna folk från hela världen. Det är alltid någon man saknar…

Btw, Ina, jag saknar dig beaucoup! Kom tillbaka till Pariiii igen 🙂 Och jag ska skicka bilden pronto!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.