C'est la vie

Inte lika låg som Glocalnet


Tyvärr är inte farfar senil så jag kunde inte sno med den från landet…

Som tur är så har jag ganska mycket att göra nu när Christophe åkt så jag saknar bara honom varannan timme. Skolan börjar igen, en omtenta att plugga till, kläder som ska packas upp och packas ner, bokhylla att skruva ihop, mail att skickas och telefonsamtal att ringas, vänner att återse, CV ska skrivas till nästa praktikperiod, extrajobb ska sökas…

Och jag MÅSTE hitta mig en cykel. Nu när syrran är tillbaka så försvann även min lånecykel med den hemkomsten och eftersom jag inte direkt är någon rik student, så har jag inte råd med någon fin ny för sådär 4000 spänn. Min budget ligger snarare på ”gratis”. Jag kanske borde gå fram till en senil gammal tant och säga ”Men dääär är ju min cykel!”. Förvirrad som hon är så tror hon att hon råkat ta en annans cykel. Ja, SÅ lågt kan jag tänka mig att sjunka.

Eller så kanske jag ska vända mig till Blocket. Det känns lite väl att lura gamla förvirrade pensionärer. Hur vet man om de är senila dessutom…?

0 kommentarer

 • Mia

  Jag hittade min på blocket. Kärlek vid första ögonkast. Men eftersom jag bodde i Lund, cykeltjuvarnas stad, så erhm, ses vi inte mer. Som jag saknar den..

 • Sanna

  jag tror jag läste något i Metro om cykelauktion den 29 augusti som polisen ska hålla i, där kanske det finns någon skruttcykel som går framåt för en billig peng.

 • Ellinor

  Skönt att kunna uppehålla tankarna på annat håll. Men precis som du skriver i inlägget nedan, har ni klarat detta i 1,5 år så klarar ni allt – kärleken övervinner allt som det så klyschigt heter.
  Hoppas att du får ordning på vardagen nu och snälla lova mig, stressa INTE för mycket. Låt var sak ta sin tid!

  Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.